Contact

Voor vragen of een kennismakingsgesprek ben ik zowel per telefoon, meestal via een antwoordapparaat, als per e-mail te bereiken. Zie hiervoor het kopje ‘contact’ aan de rechterkant.

Verbouwde schuur naast boerderij

Onze praktijk, psychologenpraktijk Lunteren, is gevestigd in een mooi verbouwde schuur naast een monumentale boerderij aan de Julianastraat 38 midden in het dorp Lunteren. De Julianastraat loopt vanaf het station gezien één straat verder, parallel (ten westen) aan de Dorpstraat.

Reistijden

vanuit Utrecht (A12-A30): 45 minuten,
vanuit Amersfoort (A1-A30): 25 minuten,
vanuit Arnhem (A12-A30): 25 minuten,
vanuit Apeldoorn (A1-A30): 30 minuten.

Openbaar vervoer

De praktijk is uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer: 400 meter vanaf het NS-station Lunteren, waar de Valleilijn elk uur twee maal aankomt
en vertrekt: richting Ede (8 minuten), richting Barneveld (8 minuten) en Amersfoort (30 minuten).

Lopend van het station naar de praktijk (ongeveer 400 meter):
Van het station de Stationstraat in, deze helemaal uitlopen. Bij de kruising met de Dorpstraat min of meer rechtdoor de Klomperweg op. De eerste zijstraat rechts is de Julianastraat, naast het tweede huis links is de praktijk gevestigd.

Auto

De afslag Lunteren op de snelweg A30 ligt op 3 autominuten van de praktijk:

vanuit richting Ede:

Onderaan de afslag rechtsaf de Postweg op, na bord ‘Lunteren’ de Postweg blijven volgen, door linksaf te slaan, waar de rondweg begint. Na garage ‘Van der Werf’ de tweede zijstraat rechts nemen (sommige navigatie-systemen zeggen eerste zijstraat rechts, dat kan niet meer). Dat is al de Julianastraat. Op het einde van de Julianastraat aan de rechterkant is de praktijk gevestigd.

vanuit richting Barneveld:

Onderaan de afslag linksaf de Postweg op, zie verder hierboven.

De wachttijd voor een nieuwe aanmelding/intake bedraagt op dit moment  meer dan 6 maanden (10 april  2024).  Om die reden neem ik op dit moment geen nieuwe cliënten aan, ook niet op een wachtlijst.

 

Contact

Martijn Stöfsel                  Julianastraat 38                           6741 AV Lunteren                     0318–482481                 www.stofsel.nl           martijn@stofsel.nl